Kompletan reproduktivni status (LH, FSH, prolaktin, progesteron, estradiol, testosteron)!

Talija Lab na četiri lokacije - Stari grad, Mirijevo, Labudovo brdo i Zemun Polje!

2.800 DIN

Kupi

4.000 DIN

Vrednost

30%

Popust

1.200 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

9 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti
  do 30.05.2018.
 • Ponuda obuhvata:
  - kompletan reproduktivni status (LH, FSH, prolaktin, progesteron, estradiol, testosteron)
 • Neophodna je najava unapred
 • Kupovinom kupona ostvarujete popust od 20% na sve ostale laboratorijske analize.
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Laboratorija za medicinsku biohemiju Talija Lab
Drinčićeva 21 (kod Bitef teatra)
011/3349-868
060/3349-868

Semjuela Beketa 5, lok. 3, Mirijevo
060/6565-714

Serdara Janka Vukotića 1b, I sprat, Labudovo brdo
060/334-9874
 
Dušana Mađarčića 7, Zemun polje
060/334-9871
Radno vreme:
od ponedeljka do petka, 07 - 20h
subotom, 08 - 15h
Kompletan reproduktivni status (LH, FSH, prolaktin, progesteron, estradiol, testosteron)!

Hormonski poremećaj može biti razlog za neplodnost i kod žena i kod muškaraca. Uradite na vreme analizu, kako Vaš lekar odredio da li je potrebna hormonska terapija.

Ponuda obuhvata:

 • kompletnu analizu reproduktivnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, estradiol, testosteron)
Luteinizirajući hormon (LH) izaziva ovulaciju, tj. oslobađanje zrele jajne ćelije. Njegova vrednost je najviša u sredini ciklusa. Ako je povišen, a FSH u granicama normalnih vrednosti, najverojatnije postoji sindrom policističnih jajnika. Istovremeno povišeni LH i FSH upućuju na iscrpljenje jajnika.
Folikulostimulirajući hormon (FSH) deluje na jajnike i dovodi do sazrevanja jajne želije. U prvoj fazi ciklusa njegova vrednost postepeno raste, kulminaciju dostiže u periodu ovulacije nakon čega naglo pada.

Estradiol  je glavni ženski seksualni hormon i određuje sekundarne polne karakteristike, dok testosteron ima istu tu funkciju kod muškaraca. Žene imaju manji nivo testosterona, kao i muškarci estradiola. Niske vrednosti uz povišen FSH dodatno potvrđuju dijagnozu iscrpljenja jajnika.
Progesteron nastaje u žutom telu, na mestu prsnutog folikula iz kojeg se oslobađa jajna ćelija i ima ulogu da pripremi sluzokožu materice za prihvatanje embriona posle oplodnje, da stvori uslove za njegovu implantaciju i obezbedi nesmetani razvoj. Najznačajnija je njegova vrednost u drugoj fazi ciklusa, jer u periodu ovulacije ima najvišu vrednost.
Prolaktin, hormon stresa, ima najveću vrednost u trudnoći, a uloga mu je da pripremi mlečne žlezde za laktaciju. Njegove vrednosti variraju tokom dana, ali i ciklusa. Stalno povišene vrednosti ovog hormona mogu sprečiti trudnoću. Davanje uzorka za ovu analizu najbolje bi bilo da bude bar dva sata posle buđenja.

Analizu možete obaviti na dve lokacije u gradu:

 • Drinčićeva 21 (kod Bitef teatra)
 • Dušana Mađarčića 7, Zemun Polje
Biohemijska laboratorija Talija Lab koja se nalazi na opštini Stari grad i zajedno sa mikrobiološkom laboratorijom Talija Mikrolab osnovana je početkom 2014. Godine.
Idejni tvorci i osnivači ovih laboratorija jesu mladi i uspešni ljudi koji su sticali dugogodišnja iskustva u velikim laboratorijskim kućama i sa željom da sve ono dobro što su naučili pretoče u jedan mali porodični posao u kojem će svi raditi i razmišljati sa istim ciljem.
Vizija naših laboratorija jeste da se naš kvalitet dugoročno pamti i da jednoga dana brend Talija laboratorija bude izbor svake porodice.
Misija Talija Lab jeste da svakom korisniku bez obzira na pol, starost , rasnu pripadnost i socijalni status obezbedi vrhunski kvalitet i uslugu kada je privatna laboratorija u pitanju i da svaki korisnik iz laboratorije izađe zadovoljan i sa preporukama za naš tim.
Zašto izabrati Talija Lab laboratorije?
Iako veoma mlada kuća stručni tim naših triju laboratorija broji tri biohemičara, doktora specijalistu mikrobiologije i čak 7 laboratorijskih tehničara.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter