Duo masaža ružinim uljem + maska za lice! Samo za Dan zaljubljenih!

Gernetic centar u Starom gradu!

550 DIN

Kupi

3.000 DIN

Vrednost

82%

Popust

2.450 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

31 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti
  do 20.02.2016.
 • Ponuda obuhvata:
  - duo masažu ružinim uljem za oba pola 
  - osvežavajuću masku za lice
 • Ograničen broj kupona!
 • Neophodna najava unapred
 • Tretman traje 50 minuta
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Obavezno poneti kupon sa sobom

Gernetic centar
Maršala Birjuzova 45

065/4730-975

 

Radno vreme:
od ponedeljka do nedelje 10 - 20h

Duo masaža ružinim uljem + maska za lice! Samo za Dan zaljubljenih!

Želite da obradujete voljenu osobu za dan zaljubljenih, ali niste sigurni koji poklon da odaberete. Upravo zbog toga, Super cena je u saradnji sa Gernetic centrom, pripremila za Vas ekskluzivnu ponudu, idealan poklon za sve Vas hedoniste!

Ponuda obuhvata duo masažu za oba pola u trajanju od 50 minuta sa osvežavajućom, vitaminskom maskom, i sve to po promotivnoj ceni od 550 dinara.

Duo masaža je masaža dve osobe istovremeno tj. masaža u paru. Masaža u paru omogućava da obe osobe uživaju u blagodetima masaže istovremeno bez čekanja na red. Usaglašeni maseri će sinhronizovanim pokretima masirati Vas i osobu koju ste Vi izabrali. Masaža počinje usaglašenim pokretima dva terapeuta. Terapeuti počinju istovremeno masažu od stopala sa istim pritiskom i istom tehnikom. Terapeuti se međusobno prate menjajući sinhronizovano pokrete i delove tela koji se masiraju. Masaža se završava masažom ruku u isto vreme predviđeno za masažu će i zavšiti. 

Ružino ulje je jedan od najuspešnijih prirodnih sastojaka u borbi protiv bora, stimulaciju sinteze kolagena i vlaženje kože. Ulje ruže je kombinacija sastojaka sa fantastičnim efektima na kožu. Fantastičan je ovlaživač kože, pa je kao takvo pogodno za negu izrazito suve kože. Poboljšava izgled i kvalitet kože, redukuje bore, otklanja efekte starenja nastale dejstvom UV zračenja. Ružino ulje se veoma brzo upija te ne ostavlja masne tragove. Može se koristiti za sve tipove kože.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter