PORUČI KUPON TELEFONOM ILI VIBEROM 060/683-6383

69 € Toskana - Cinque Terre ULTRA LAST MINUTE! Polazak 10.11.!

Termin 10.11.!

650 DIN

Kupi

850 DIN

Vrednost

24%

Popust

200 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

17 kupljenih

 • Termini putovanja:
  10.11.2016.,
 • Ponuda obuhvata:
  - kupon kojim se ostvaruje popust na aranžman - Toskana - Cinque Terre (2 noćenja sa doručkom i autobuski prevoz)
 • Devizni deo 69 € se uplaćuje u agenciji
 • Neophodno je javiti se agenciji odmah
  po dobijanju kupona radi rezervacije mesta
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Party Travel
Čumićeva 2

011/323-5052

www.partytravel.rs

Radno vreme:

od ponedeljka do petka, 10 - 17h
subotom, 10 - 15h
69 € Toskana - Cinque Terre ULTRA LAST MINUTE! Polazak 10.11.!

Uplatom u iznosu od 650 din dobijate kupon kojim ostvarujete pravo na popust na aranžman. Devizni deo (69 €) je potrebno uplatiti u agenciji, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese banke na dan uplate. Neophodno je javiti se agenciji odmah nakon dobijanja kupona radi rezervacije mesta.

Toskana je jedna od 20 regija Italije, nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka… Toskana je poznata i po zaštićenim predelima i po velikom broju očuvanih starih gradova, zbog čega se na njenom tlu nalazi nekoliko mesta stavljeno na spisak baštine UNESKO-a, a sama regija je jedna od turistički najposećenijih u svetu… Firenca za Italijane, ali i ostatak zapadne Evrope ima veliki istorijski, obrazovni i kulturni značaj, pa je poznata i kao Italijanska Atina. Kao grad sa dobro očuvanim starim gradskim jezgrom i nizom vrednih građevina Firenca je i važno turističko odredište u Italiji. Stari deo Firence je pod zaštitom UNESCO-a. Cinque Terre, neprilagođeni deo obale italijanske rivijere, nalazi se u oblasti Ligurija. Sastoji se pd pet malih naselja: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, i Riomaggiore. Ovaj deo obale, pet gradića i brda u okolini su zajedno deo Cinque Terre Nacionalnog parka i ujedno su deo UNESCO Svetske baštine.

Program putovanja:

1. dan (četvrtak) Beograd
Polazak iz Beograda sa parkinga na N.Beograda,Blok 42, preko puta OTC u 18.00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 19.30 sa parkinga ispred Lokomotive. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…

2. dan (petak) Bolonja – Montekatini
Prepodnevni dolazak u Bolonju. Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, univerzitet, Due Tori, palata Banki, palata Notai, palata Akursio, trg Mađore... Slobodno vreme nakon obilaska. Nastavak putovanja za Montekatini – poznate italijanske banje. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (subota) Montekatini – Cinque Terre (Ćinkve Tere) – Piza - Montekatini
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost odlaska na celodnevni fakultativni  izlet kroz Nacionalni park Cinque terre, slikovita sela Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore deo su ovog nacionalnog parka. Autobusom dolazimo do mesta  la Spezia  gde se ukrcavamo na voz, koji nas vozi kroz čaroban pejzaž.
Ovo je jedno od najslikovitijih i najpoznatijih mediteranskih mesta. Slobodno vreme za šetnju. Povratak u La Speciju i nastavak putovanja ka Pizi. Po dolasku obilazak grada: Krivi toranj, katedrala, krstionica, Kampo Mirakul... Slobodno vreme nakon obilaska. Povratak u Montekatini. Noćenje.

4. dan (nedelja) Montekatini – Firenca – Montekatini
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Firence, grada u kome su živeli i radili Leonardo, Mikelanđelo, Donatelo, Makijaveli, Dante, Bokačo... Obilazak grada: katedrala Santa Maria del Fiore, krstionica Jovana Krstitelja, Trg Sinjori, Galerija Ufici (nije predviđena grupna poseta), most Vekio na reci Arno... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima povratak u Montekatini. Slobodno vreme. U kasnim poslepodnevnim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

5. dan (ponedeljak)
Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima. (Kraj usluge).

USLOVI PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 pre putovanja
 • kartice: visa, maestro, master, dina.
 • putem administrativne zabrane na 6 mesečnih rata
 • započeti način plaćanja ne može se menjati


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u Montekatiniju u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • obilaske prema programu (Bolonja – panorama grada)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja


CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • obaveznu boravišnu taksu u Montekatiniju, plaća se na recepciji 1 € po noći.
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • individualne troškove
 • putno osiguranje u iznosu od 5€ po osobi-suma osiguranja 35.000€


CENE FAKULTATIVNIH IZLETA
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene):
- Firenca – 25€
-  Cinque Terre (Ćinkve Tere) / Piza - 35€
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 50% OD CENE ARANŽMANA

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

Zvanična potvrda hotela u kom  će biti obezbeđen smeštaj na bazi navedene usluge, dobija se najranije 2 dana pred polazak. Zvanična potvrda hotela u kom  će biti obezbeđen smeštaj na bazi navedene usluge,  dobija se najranije 2 dana pred polazak. U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja turisticke agencije „PARTY TRAVEL“ D.O.O.  Cumiceva 2/139, Licenca OTP 321/2010 od 18.02.2010.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter