Godišnja članarina u Biblioteci grada Beograda!

Biblioteka grada Beograda u Knez Mihailovoj!

690 DIN
Vrednost
1.500 DIN
Popust
54%
Vaša Ušteda
810 DIN

Preostalo vreme

380 kupljenih

Ponuda je Uspela!
0 500

Napomene

 • Kupon možete iskoristiti:
  od 01.07 do 31.08.2015.
 • Ponuda obuhvata:
  individualnu godišnju članarinu za odrasle u Biblioteci grada Beograda za jednu osobu
 • Jedan kupon važi za godišnju članarinu u Biblioteci grada Beograda za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti jedan kupon za sebe i više na poklon
 • Nakon dobijanja kupona neophodno je da dođete u biblioteku grada Beograda u Knez MIhailovoj 56 kako biste preuzeli svoju člansku kartu.
 • Učlanjenje sa kuponom je moguće isključivo u ovoj biblioteci.
 • Nakon registrovanja, člansku kartu možete koristiti u bilo kojoj biblioteci koja pripada mreži Biblioteke grada Beograda, spisak možete videti ovde.
 • Od dana učlanjenja, članska karta važi 365 dana

O Firmi

Biblioteka grada Beograda
Knez Mihailova 56

 011/2024-011

www.bgb.rs

Radno vreme:
od ponedeljka do petka, 08-20h,
subotom, 08-14h

Ponuda obuhvata:

 • individualnu godišnju članarinu za odrasle u Biblioteci grada Beograda za jednu osobu

Sa razvojem moderne tehnologije čak i čitanje knjiga sve češće se praktikuje u elektronskoj formi. Ipak, mnogi ljubitelji knjiga slažu se da osećaj prave knjige u rukama, miris papira i radost koju osećamo dok okrećemo stranice čitanje sa računara ili "Kindle" uređaja i dalje ne može zameniti. Zato i danas rado odlazimo u biblioteku, naročito zahvaljujući ogromnom izboru čak i najređih naslova, među kojima su stara izdanja koja ćete danas retko naći na netu ili u knjižarama, kao i najnovijia domaća i svetska ostvarenja!

 

Biblioteka grada Beograda je najveća pozajmna biblioteka u regionu. U njenom sastavu se nalaze 74 biblioteke raspoređene širom Beograda. Raspolaže fondom od preko dva miliona knjiga i ima oko 160000 članova. Sa članskom kartom, koja važi godinu dana od dana upisa, korisnici mogu da koriste usluge svih biblioteka u mreži.

Osim usluge iznajmljivanja knjiga, Biblioteka grada Beograda nudi i raznovrsne besplatne programe za odrasle i decu, a sa članskom kartom dobićete i popuste u sledećim pozorištima:  Dečje pozorište „Boško Buha“, Pozorište na Terazijama, Beogradsko dramsko pozorište, Ustanova kulture „Vuk“.