Od 125 € Krf (10 noćenja + autobuski prevoz + trajekt)!

Termini 08.08., 18.08., 28.08.

800 DIN

Kupi

1.000 DIN

Vrednost

20%

Popust

200 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

7 kupljenih

 • Termini:
  08.08. – 18.08.2017.
  18.08. – 28.08.2017.
  28.08. – 07.09.2017.
 • Ponuda obuhvata:
  - kupon kojim se ostvaruje popust na aranžman Krf (10 noćenja + autobuski prevoz + trajekt)
 • Odmah po dobijanju kupona nazvati agenciju radi rezervacije mesta
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Book4it discount travel
Takovska 58

011/3349-103

Radno vreme:
od ponedeljka do petka, 09 - 17h
subotom, 10 - 15h
Od 125 € Krf (10 noćenja + autobuski prevoz + trajekt)!

Uplatom u iznosu od 1200 din dobijate kupon kojim ostvarujete pravo na popust na aranžman. Devizni deo  je potrebno uplatiti u agenciji, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Raiffeisen banke na dan uplate. Neophodno je javiti se agenciji odmah nakon dobijanja kupona radi rezervacije mesta.

Apartmani Ionian mare
• U periodu od 08.08. –18.08.2017. 1/2 STUDIO 235 €, 1/4 APARTMAN 165 €
• U periodu od 28.08. – 07.09.2017. 1/2 STUDIO 175 €, 1/4 APARTMAN 125 €

Vila Kohyli Bay
• U periodu od 08.08. – 18.08.2017. 1/2 SOBA 1/2 + 1 SOBA 205 €
• U periodu od 18.08. – 28.08.2017. 1/2 SOBA 1/2 + 1 SOBA 185 €
• U periodu od 28.08. – 07.09.2017. 1/2 SOBA 1/2 + 1 SOBA 145 €
PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:
1. dan – Beograd –sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u popodnevnim časovima sa velikog parkinga preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd, Blok 42 – ugao ulice Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
2. dan – 11. dan – Krf – dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00h (postoji mogućnost ranijeg ulaska). Boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana ili izabranog hotela.
10/12. dan –napuštanje objekta do 09h. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
11/13. dan –Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
⦁ Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
⦁ Najam izabranog smeštaja na bazi 10 noćenja
⦁ Usluge licenciranog pratioca grupe
⦁ Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
⦁ Troškove organizacije i realizacije aranžmana
⦁ Povratna karta za trajekt 15 eur (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
⦁ Međunarodno putno zdravstveno
⦁ Ostale individualne i nepomenute troškove kao i fakultativne izlete.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa za devize na dan uplate.
⦁ gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne cene aranžmana, a ostatak 15 dana pre polaska;
⦁ platnim karticama - Visa, Master card, Dina, Maestro pod istim uslovima kao i gotovinsko plaćanje.
⦁ Kreditnom karticom Banca Intesa do 6 mesečnih rata bez kamate.
⦁ odloženo plaćanje – Rezervacija 30% od ukupne cene aranžmana, ostatak čekovima građana na 12 mesečnih rata zaključno sa 30.12.2017. (sa datumima 10, 20 ili 30. u mesecu);

POPUSTI I DOPLATE ZA IONIAN MARE I KOHYILI
⦁ Dete do 2 godine - GRATIS smeštaj u zajedničkom ležaju (uz dve punoplatežne osobe), nema nikakvih usluga (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu plaćaju cenu autobuske karte. Na zahtev se može dobiti ogradica –baby cot- gratis
⦁ Deca od 2-6 god – GRATIS smeštaj na pomoćnom ležaju( uz dve punoplatežne osobe u studijima i četiri punoplatežne osobe u apartmanima), plaća samo autobuski prevoz
⦁ Dete od 6 do 12 godina – plaća 50% od cene aranžmana ( uz dve punoplatežne osobe u studijima i četiri punoplatežne osobe u apartmanima)
⦁ Doplata za 1/1 sobu iznosi 70% od cene aranžmana
⦁ Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju – popust 30%
⦁ Za putnike sopstvenim prevozom cena se umanjuje za 30 eur i taj popust važi za smene od 09.06.2017. do. 17.09.2017.g
⦁ Za putnike koji spajaju dve smene cena druge smene se umanjuje za 20 eur i taj popust važi samo za smene od 09.06.2017. - 17.09.2017. god.
⦁ Korišćenje klima uređaja iznosi 5 eur po danu – doplata se vrši na licu mesta
Putnici koji koriste samo usluge prevoza:
Povratna karta za odrasle 70 EUR
Povratna karta za decu do 12 godina 60 EUR
Jedan pravac za odrasle 50 EUR
Jedan pravac za decu do 12 godina 40 EUR
AUTOBUSKI PREVOZ:
⦁ Polasci iz drugih mesta (mora se najaviti prilikom rezervacije)
Novi Sad – doplata 15 eur po osobi (povratna karta)
⦁ Postoji mogućnost kupovine samo autobuske karte uz obaveznu doplatu povratne trajekt karte u iznosu od 15 eur (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)

SOPSTVENI PREVOZ:
⦁ U slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 30 eur po plativoj osobi.
⦁ Termini označeni * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz
⦁ Vaučer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put
⦁ Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
⦁ Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama i zavisi od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
⦁ Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava. U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu, ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.
⦁ U autobusu dete preko 2 godine mora da ima svoje sedište (ne sme sedeti u krilu)
⦁ Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim doprinosi komforu putovanja. Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.
⦁ Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije 5 (pet) dana pre predviđenog početka putovanja.
⦁ U slučaju nedovoljnog broja putnika na prevozu, postoji mogućnost transfera drugim vozilom sa dela puta do (ili sa) destinacije.
⦁ Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu ili avionu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom i Programom putovanja uz mogućnost doplate.
⦁ Na dodatne usluge (doplata za klimu, polupansion) iskazane u cenovniku, ne odobrava se popust.
⦁ Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja dobijenih od strane radnika agencije kao i radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije i na sajtu organizatora putovanja.
⦁ Viza nije potrebna državljanima Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije kao i državljanima sa pasošem izdatim od strane MUP Srbije na teritoriji Kosova i Metohije (npr. MUP Srbije PU Peć), viza je potrebna putnicima čiji su pasoši izdati od strane MUP SRBIJE KOORDINACIONE UPRAVE u Beogradu.
⦁ Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Maloletna lica, ukoliko putuju bez oba ili sa jednim roditeljem, moraju imati saglasnost roditelja koji ne putuje, overenu u opštini ili sudu.
⦁ Promene datuma putovanja, kao i promene smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
⦁ promene već potvrđenih rezervacija (zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i slično) iznose 500,00 din. po rezervaciji.
⦁ Minimum za realizaciju putovanja je 45 putnika.
⦁ Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
⦁ Organizator putovanja smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter