Kao posrednik koji oglašava promotivne promotivne ponude različitih ponuđača, sajt Super-Cena.rs nije odgovoran za eventualne nedostatke, greške ili oštećenja koji se odnose na proizvode/usluge koje pružaju naši partneri. Za kvalitet usluge/proizvoda odgovara ponuđač. Portal Super-Cena.rs je odgovoran za pravilno funkcionisanje sajta.

 

Sadržaj svake ponude na sajtu Super-Cena.rs je usklađen i odobren od strane našeg Partnera. Ukoliko usluga/proizvod odstupa od navedenog sadržaja u ponudi, odgovoran je ponuđač usluge/proizvoda.

 

Super-Cena tim brzo i efikasno rešava sve reklamacije u cilju zadovoljstva naših korisnika. U slučaju Vašeg prigovora na kvalitet usluge/proizvoda, odmah kontaktiramo našeg Partnera u cilju rešavanja problema.

Reklamacija mora da sadrži:

  • ime i prezime podnosioca reklamacije,
  • šifru kupona i ID porudžbine
  • detaljan opis zašto smatrate da dobijena usluga/proizvod odstupa od opisa ponude

Neophodno je da reklamaciju pošaljete pismeno na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u roku od 14 dana od dana uplate ponude.

Rok za rešavanje reklamacije:

  • 5 radnih dana od dana prijema reklamacije.

Povraćaj novca moguć je isključivo u situacijama kada ponuđač usluge/proizvoda, čiju ste promotivnu ponudu kupili na sajtu www.super-cena.rs, ne može omogućiti realizaciju usluge na način ugovoren u ponudi i za vreme trajanja roka iskoristivosti kupona.

 

Povraćaj novca nije moguć nakon isteka roka iskoristivosti kupona i kada su kuponi iskorišćeni.

 

Povraćaj novca se vrši:

  •  dodelom Super-Cena poena (1 poen=1 dinar) koje možete iskoristiti prilikom narednih kupovina na našem portal
  • uplatom na Vaš tekući račun

 

 

 

 

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter