79 € Beč (5 dana/2 noćenja + autobuski prevoz)!

Termin: 27.04!

600 DIN

Kupi

1.500 DIN

Vrednost

60%

Popust

900 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

7 kupljenih

  • Termini putovanja:
    27.04.2018.
  • Ponuda obuhvata:
    kupon kojim se ostvaruje popust na putovanje u Beč (5 dana/2 noćenja + autobuski prevoz)!
  • Devizni deo: 79 € (plaćate u agenciji)
  • Neophodno je javiti se agenciji odmah po dobijanju kupona
  • Jedna osoba može kupiti više kupona

BG Turs Plus
TC Bazar Vidikovac, Ul. Kneza Višeslava br. 63, lok. 1.46.

011/2287-022
011/6306-650
062/323-423www.bgtursplus.rs

79 € Beč (5 dana/2 noćenja + autobuski prevoz)!

Uplatom u iznosu od 600 din dobijate kupon kojim ostvarujete pravo na popust na aranžman. Devizni deo (79 €) je potrebno uplatiti u agenciji, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Neophodno je javiti se agenciji odmah nakon dobijanja kupona radi rezervacije mesta.

Program putovanja:

DAN 1
Polazak iz Beograda oko 21:00 časova i iz Novog Sada oko 22:15 časova (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku do Austrije, sa usputnim pauzama za osveženje i granične formalnosti.

DAN 2
Dolazak u Beč u  prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Schwarzenbergtrg, Opera, Hofburg, trg Marije Terezije, Parlament, Rathaus, Univerzitet… Sledi šetnja kroz pešacku zonu: Katedrala Sv. Ištvana, Stefansplatz, Kertnestrasse, Graben… Slobodno vreme za kafu, Mozzart kugle, Saher tortu…U dogovoreno vreme polazak za hotel. Noćenje.

DAN 3
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do dvorca Šenbrun –letnje rezidencije Habsburgovaca. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak do Dunavskog tornja odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park i odlazak do zabavnog parka Prater. U dogovoreno vreme povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Trznog centra SCS slobodno vreme za šoping. Po obavljenom šopingu odlazak do centra grada i slobodno vreme do polaska za Srbiju u popodnevnim časovima.

DAN 5
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

*Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja i preusmeravanja u saobraćaju - postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

Način plaćanja:
Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra za efektivu Unicredit banke na dan uplate. Akontacija 50% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.
- Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe– (bez sopstvenog kreveta) – 50% aranzmana
    Doplata za 1/1 – 50% aranzmana
Aranžman obuhvata:
    - Prevoz autobusom turističke klase (klima, video –audio oprema)
    - Smeštaj u hotelu sa 3 * (ili u hotelu iste ili vise kategorizacije) u 1/2 TWC ili 1/3 TWC sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto)
    - Obilaske prema programu
    - Organizaciju i vodstvo puta

Aranžman ne obuhvata:

    - Individualne troskove, ulaznice za individualne posete muzejima, lične troškove i ostale ne pomenute usluge
    - Ukupna cena za paket fakultativnih izleta od 20 eura po osobi obuhvata (za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je najmanje 30 prijavljenih putnika):
    - Spoljašnji obilazak dvorca Šenbrun  i vrtova
    - Odlazak do Dunavskog tornja
    - Odlazak do Pratera
    - Ulaznice unutrasnjosti dvorca Šenbrun – oko 12 eura ( placa se na biletarnici)
    - Ulaznica za Dunavski toranj – oko 5 eura ( placa se na biletarnici)
    - Putno zdravstveno osiguranje - 600,00 dinara po osobi (tri dana)
Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 60 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja i da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sveputnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem.
Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic, 011 2287022, e mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , KnezaViseslava 63, Vidikovac, Beograd.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter