Izlet u etno selo Stanišići!

Termini: 22.04, 02.05, 13.05, 27.05, 10.06 i 24.06!

999 DIN

Kupi

2.180 DIN

Vrednost

54%

Popust

1.181 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

9 kupljenih

 • Termini putovanja:
  22.04.2018.
  02.05.2018.
  13.05.2018.
  27.05.2018.
  10.06.2018.
  24.06.2018.
 • Ponuda obuhvata:
  - jednodnevni izlet u etno selo Stanišići
 • Odmah po dobijanju kupona, a najkasnije 10 dana pre zeljenog termina putovanja, izvrsite rezervaciju mesta slanjem kupona i podataka putnika (ime i prezime, broj pasosa, maticni broj i mobilni kontakt telefon) na mail agencije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Lavli Travel
Budimska 7

011/3290-988

www.lavli.rs

Radno vreme:

od ponedeljka do petka, 09 - 19h
subotom, 09 - 14h
Izlet u etno selo Stanišići!

Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa oko 08:00h sa parkinga kod Sava Centra. Dnevna vožnja autoputem preko Sremske Mitrovice do graničnog prelaza Kuzmin-Republika Srpska. Dolazak do tržnog centra Fis. Slobodno vreme oko jednog sata, za šoping, toalet, kafu ... Nastavak vožnje do etno sela Stanišići. Slobodno vreme.

Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativo odlazak do Bjeljine, obilazak grada. Nastavak vožnje ka graničnom prelazu Rača i Srbiji. Dolazak na mesto polaska oko 21 čas.

Cena aranžmana obuhvata:

• prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)i

• posetu etno selu Stanišići

• usluge turističkog pratioca grupe

• troškove organizacije putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:

• individualne troškove putnika

• osiguranje 120,00 din. po osobi

• fakultativni izlet do Bijeljine 200,00 din. po osobi

• fakultativni ručak:

I MENI - po ceni od 7 eura po osobi
- čorba
- pljeskavica sa pomfritom
- sezonska salata
- hleb

II MENI - po ceni od 8 eur po osobi
- supa
- vešalica sa pomfritom
- sezonska salata
- hleb

Uslovi plaćanja:

• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu Banke Intese.

Mogući načini plaćanja:

• prilikom rezervacije

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…


Minimum za realizaciju putovanja je 55 putnika.

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 osoba.

Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter