Izlet u Orašac - Aranđelovac - Topola - Oplenac - Kraljeva vinarija - Babina reka!

Termini: 06.05, 26.05 i 17.06!

950 DIN

Kupi

1.800 DIN

Vrednost

47%

Popust

850 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

8 kupljenih

 • Termini putovanja:
  06.05.2018.-nedelja
  26.05.2018.-subota
  17.06.2018.-nedelja
 • Ponuda obuhvata:
  - jednodnevni izlet Orašac - Aranđelovac - Topola - Oplenac - Kraljeva vinarija - Etno selo Babina reka
 • Odmah po dobijanju kupona, a najkasnije 10 dana pre zeljenog termina putovanja, izvrsite rezervaciju mesta slanjem kupona i podataka putnika (ime i prezime, broj pasosa, maticni broj i mobilni kontakt telefon) na mail agencije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Lavli Travel
Budimska 7

011/3290-988
011/2769-188

www.lavli.rs

Radno vreme:

od ponedeljka do petka, 09 - 19h
subotom, 09 - 14h
Izlet u Orašac - Aranđelovac - Topola - Oplenac - Kraljeva vinarija - Babina reka!

Orašac - Spomenički kompleks Prvi srpski ustanak nalazi se na 70 km od Beograda. Orašac se smatra kolevkom moderne srpske države. U ovom istorijskom mestu 15.februara 1804 godine, na Sretenje Gospodnje, podignut je Prvi ustanak i Đorđe Petrović Karađorđe izabran je za vođu.

Aranđelovac - obilazak Bukovicke banje uz pratnju vodica. Odlazak na fakultativni rucak u restoran Sumski raj na specijalitete od divljaci.

Topola-Oplenac -Na samo stotinak kilometara od Beograda, u neposrednoj blizini grada Topole, nalazi se brdo Oplenac, na kome je sagrađen Mauzolej dinastije Karađorđevića.Knez Aleksandar Karađorđević na tom je mestu podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu. Danas kompleks obuhvata, pored Crkve svetog Đorđa, Mauzoleja srpske kraljevske porodice, i kraljeve vinograde, muzej (Vinogradareva kuća), kuću kralja Petra, kraljevu vilu, kraljičinu vilu, Karađorđevu crkvu, spomenik Karađorđu i hotel.

Etno selo Babina reka nalazi se na povrsiniod jednog hektara u lazarevackoj opstini u selu Trbusnica izmedju Lazarevca i Arandjelovca. Smesteno je na samom kraju sela i izolovano je prirodom od svega urbanog.

Program putovanja:

Polazak iz Beograda u 08.00 časova sa parkinga preko puta Sava Centra. Vožnja  auto putem preko Mladenovca do Orašca. Dolazak u spomenički kompleks  Orašac. Poseta Marićevića jaruzi-mesto zbora , gde su viđeniji ljudi tog vremena dogovorili ko će im biti vođa i podigli ustinak. Potom obilzak muzeja Prvi srpski ustanak ( tematska izložba posvećena tom periodu),odlazak do  spomen škole 1804-1813, poseta  crkvi Vaznesenja Gospodnjeg 1868-1870, i spomeniku Karađorđu Petroviću.

Nastavak putovanja do Arandjelovca i Bukovičke banje. Slobodno vreme za odmor, šetnju, ručak. Nastavak putovanja do Topole. Obilazak Oplenca, mesto na kome je Knez Aleksandar Karađorđević  podigao vinograde, a kralj Petar I Karađorđević počeo zidanje crkve mauzoleja i čitavog istorijsko-memorijalnog kompleksa koji će, potom, postati Zadužbina Karađorđevića na Oplencu (Mauzolej, kuća kralja Petra, Karađorđev konak). Obilazak Kraljevog podruma. Degustacija vina.

Nastavak putovanja do Etno sela Babina reka. Slobodno vreme za odmor, kafu i setnju. Povratak za Beograd. Dolazak na mesto polaska oko 20.00 časova.

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz turističkim autobusom ( AC,dvd )
 • razgledanje/ lokalni vodič u Orašcu/lokalni vodic u Arandjelovcu/ tehnicki pratilac
 • troškove organizacaije i vođenje puta

Cena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice kompleks u Orašcu 150,00 din
 • ulaznice kompleks u Oplencu 400,00 din
 • degustacija vina u Kraljevom podrumu 50,00 dinara
 • fakultativni ručak 650,00 din

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter