Maderoterapija sa termo pakovanjem!

Beauty Queen M&M na Vračaru!

790 DIN

Kupi

1.800 DIN

Vrednost

56%

Popust

1.010 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

7 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti
  do 30.05.2018.
 • Anticelulit BOMBA tretman obuhvata:
  - jedan tretman maderoterapija sa termopakovanjem
 • Jedan kupon važi za jednu ososbu
 • Tretman traje 30 minuta
 • Neophodna je najava unapred
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda važi za ženski pol

Beauty Queen M&M
Sinđelićeva 25/6, II sprat
 
066/9192-920
 

Radno vreme:
od ponedeljka do petka, od 11 do 19h

Maderoterapija sa termo pakovanjem!

Ako niste do sada probali ovaj novi trend, ne znate šta ste propustili. Ranije su se oklagije koristile za pite a danas za celulit, pa i opuštanje.
Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!
Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!
Bolna osetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.

Salon lepote BEAUTY QUEEN M&M nalazi se na adresi Sindjeliceva 25/6 na Vracaru. U našem salonu možete dobiti usluge trajne epilacije i tretmana lice. U prijatnom ambijentu salona lepote Beauty Queen M&M dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrši strukovni estetičar-kozmetičar i medicinska sestra.

Prepustite se i Vi i uživajte u svakom trenutku provedenom kod nas. Dobro došli u salon lepote Beauty Queen M&M !!!

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter