Ventuze (cupping terapija) + akupresura stopala! Tretman za uklanjanje toksina iz organizma!

EDEN Spa & Beauty u centru grada!

890 DIN

Kupi

2.000 DIN

Vrednost

55%

Popust

1.110 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

8 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti
  do 30.05.2018.
 • Ponuda obuhvata:
  - cupping terapiju (ventuze)
  - akupresuru stopala

 • Tretman traje 45 minuta
 • Neophodna je najava unapred
 • Jedna osoba može kupiti više kupona
 • Ponuda se odnosi samo na nove klijente salona

Spa & Beauty EDEN
Vlajkovićeva 23, prizemlje

061/2805-316

Facebook EDEN

Radno vreme:
od utorka do nedelje, 12-20h

Ventuze (cupping terapija) + akupresura stopala! Tretman za uklanjanje toksina iz organizma!

Ventuze (čaše) su jedna od najstarijih kineskih metoda lečenja. Ovaj tretman uključuje masažu čašama i njihovo postavljanje na određene akupunkturne tačke koje odgovaraju pojedinačnim organima.
Ovom terapijom se otvaraju pore, poboljšava cirkulacija, izbacuju se toksini iz tela i  vraća se narušena vitalna energija.
 

Ponuda obuhvata:

- cupping terapiju (ventuze)
- akupresuru stopala

Prevlačenjem čaša preko kože i izazivanjem vakuuma, toksini se izvlače na površinu tela, a samim tim protok čija (životne energije) kroz meridijane je prohodniji. 
Ova tehnika se koristi kao vid preventivne terapije (naročito pri smeni godišnjih doba), ali i kao vid lečenja kod bola u leđima, menstrualnih problema, gastritisa, prehlada, nesanice…
Kako utičemo na organe, a u kineskoj medicini svaki organ je povezan sa određenom vrstom emocija, posle tretmana moze doći i do oslobađanja od emotivnih tegoba.
Na osnovu  izgleda i boje krugova koji ostaju nakon uklanjanja čaša lekar može da zaključi više o stanju pacijenta. Otisci koji se jave, obično nestaju nakon 3-4 dana. Ukoliko otisci ostanu duže, to je znak da postoji poremećaj u telu i da je potrebno lečenje.

Preporuke

Na dan tretmana se preporučuje unošenje više tečnosti kako bi bubrezi lakše eliminisali višak toksina.
Nakon tretmana potrebno je da se utoplite.
Cupping terapija se ne preporučuje u slučaju visoke temperature, kožnih bolesti, poremećaja rada srca, proširenih vena, epilepsije.
Zatim sledi masaža stopala sa akupresurom koju radi fizioterapeut. Osnova ove masaže  je tradicionalna kineska medicina, koja kaže da kroz telo prolaze takozvani MERIDIJANI ili vertikalne linije kroz koje protiče životna energija “KI”. Na svakom meridijanu se nalaze akupresurne tačke koje su povezane sa jednim ili više vitalnih organa. Stimulišući ih masažom možete povratiti unutrašnju ravnotežu i ublažiti tegobe.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter