Poliranje i restauracija farova!

Autoservis Duraković u Zemunu!

650 DIN

Kupi

2.000 DIN

Vrednost

67%

Popust

1.350 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

11 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 30.06.2018.
  • Ponuda obuhvata:
    - poliranje i reparaciju farova
  • Neophodna je najava unapred
  • Jedna osoba može kupiti više kupona

Autoservis Duraković
Radoja Dakića 49

061/2580-430

Poliranje i restauracija farova!

Super Cena i Autoservis Duraković pripremili su za Vas poliranje i restauraciju farova po veoma pristupačnoj ceni od 650 dinara.

Zašto je potrebna restauracija farova?

Automobilski farovi su svakodnevno izloženi različitim uticajima koji skraćuju njihov vek trajanja i smanjuju performanse.

Požuteli, zamućeni i matirani farovi, koje sve češće srećemo na našim putevima, osim estetskog predstavljaju sve veći problem prilikom vožnje, naročito noću.

Farovi koji se ugrađuju u savremena vozila izrađeni su od plastike koja je, za razliku od staklenih, više podložna vremenskim uticajima. Naročito nepovoljno utiču sunce, niske temperature, nagle promene temperature. Osim toga osetljivi su na udare kamenčića.

Ponekad se problem rešava i kupovinom novih ili polovnih farova. Međutim, postoji efikasno i pre svega ekonomično rešenje: POLIRANJE FAROVA!

Fizička oštećenja, poput ogrebotina, kao i hemijsko-termički uticaji (kao posledica intezivnog uticaja sunčevih zraka i stalnog rada farova) – zajedno doprinose oštećenju spoljne površine fara. Dolazi do smanjene vidljivosti puta pri noćnoj vožnji, manje uočljivosti Vašeg vozila na putu, a narušava se i vizuelni efekat.

Za veoma kratko vreme Vaši zamagljeni i požuteli farovi ce praktično ,,progledati“!

A kada Vaši farovi zablistaju u punom sjaju, autoservis Duraković će se potruditi i da Vaš automobil bude maksimalno čist, kako unutra tako i spolja. Pravilno održavanje i higijena automobila utiče na Vaše zdravlje, raspoloženje, kao i na vek trajanja vozila. Neka Vaš ljubimac na četiri točka bude u punom sjaju!

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter