Izlet u Temišvar subotom!

Termini: 26.05, 09.06, 16.06 i 30.06!

999 DIN

Kupi

2.700 DIN

Vrednost

63%

Popust

1.701 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

8 kupljenih

 • Termini putovanja:
  26.05.2018.
  09.06.2018.
  16.06.2018.
  30.06.2018.

 • Ponuda obuhvata:
  - jednodnevni izlet u Temišvar
 • Pre uplate kupona proverite broj slobodnih mesta za željeni termin
 • odmah po dobijanju kupona, izvršite rezervaciju mesta slanjem kupona i podataka putnika (ime i prezime, godina rodjenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju.
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Lavli Travel
Budimska 7

011/3290-988
011/2769-188

www.lavli.rs

Radno vreme:

od ponedeljka do petka, 09 - 19h
subotom, 10 - 14h
Izlet u Temišvar subotom!

Temišvar, najveći grad Banata, leži na obalama reke Begej i sedište je županije Tamiš. Temišvar je najveći kulturno istorijski centar Srba u Rumuniji gde i danas živi veliki broj srpskog življa. Grad nazivaju „Mali Beč“ jer je dugo bio pod opsadom Hazburgovaca a njegov centar podseća na stari deo Beča. Prvi evropski grad koji je dobio električno osvetljenje a neke od zgrada projektovao je lično čuveni Gustave Eiffell.

Program putovanja:

Polazak u 06.00 h sa parkinga preko puta hotela Kontinental. Vožnja preko Pančeva i Vršca, gde je predviđena kraća pauza. Dolazak na granični prelaz Vatin / Moravita, posle carinskih i pasoških kontrola  nastavak vožnje do Temišvara.

Po dolasku, obilazak grada: Saborna Crkva srpske pravoslavne crkve posvećena Sv. Đorđu (sagrađena 1748 god. i u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janica iz Arada), Vladičanski dom, Trg Ujedinjenja, Trg Slobode sa zgradom Garde i starom Gradskom Kućom.

Nastavak šetnje do drugog gradskog trga Trg Pobede sa  najstarijom gradskom zgradom - dvorac Huniazilor ( podignut u XV veku po naredbi Vojvode od Transilvanije Iancu de Hunadoar - u našoj istoriji poznat kao Sibinjanin Janko) koji je danas muzej Banata, gde se na jednom kraju nalazi zgrada Opere i nacionalnog teatra ( koja ima repertoar na rumunskom, nemačkom i mađarskom jeziku) a na drugom katedralni hram Banatske mitropolije rumunske pravoslavne crkve, a između njih je najmlađi gradski trg, izduženog oblika sa nizom gradskih palata iz zadnjih decenja Austrougarske ( rađenih u stilu akademizma i secesije ) vladavine  i statuom vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima 1926 god.).

Slobodno vreme u centru grada. Fakultativno: odlazak na ručak u restoran "Karađorđe". Individualni odlazak u "Iulius Mall", jedan od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope. http://www.iuliusmall.com/en/timisoara. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima, oko ponoći.

Cena aranžmana uključuje:
- prevoz turističkim  autobusom ( AC,dvd )
- razgledanje Temišvara na srpskom jeziku
- tehnicki pratilac /vodič na srpskom jeziku
- troškove organizacaije i vođenje puta
 
Cena aranžmana ne uključuje:
- fakultativni program (ručak u restoranu ,,Karađorđe,, 5 evra (supa, bečka šnicla, pekarski krompir, sezonska salata, hleb, pita od jabuka-obavezno prijavljivanje u agenciji)
- lične troškove putnika
- obavezno putno zdrastveno osiguranje 120 din.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lavli travel , licenca OTP 10/2013

 

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter