PREMIJERA komedije "Svinja" u Akademiji 28!

Akademija 28 na Savskom vencu!

400 DIN

Kupi

700 DIN

Vrednost

43%

Popust

300 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

8 kupljenih

  • Ponuda obuhvata:
    - PREMIJERU predstave "Svinja", 24.05.2018.
  • Predstava se održavaju u 20h
  • Neophodno je poneti odštampan kupon i na biletarnici zameniti za kartu u periodu od 17.30 - 19h
  • Mesta nisu numerisana
  • Jedna osoba može kupiti više kupona

Akademija 28
Nemanjina 28, Savski venac

011/3616-020

 
 
 
PREMIJERA komedije "Svinja" u Akademiji 28!

Super Cena i Akademija 28 vode Vas na PREMIJERU komedije "Svinja" u četvrtak, 24.05. u 20h. Urnebesna komedija koja će Vas nasmejati do suza!

KOMEDIJA SVINJA

Reč je o manje poznatoj komediji najpoznatijeg srpskog komediografa Branislava Nušića, koje je često bilo izvođeno pod nazivom "Amerikanac u Beogradu".

Glavne uloge: Ljiljana Đurić, Marijana Mićić, Dušan Matejić i Miloš Đurović.

"Ja volim ljude i volim ih baš sa svim njihovim slabostima, i to me ne sprečava da budem nemilostiv. Ko čita kakvu moju priču, gde se smejem čijoj slabosti, osetiće jednovremeno da ja simpatišem onoga kome se smejem i dotičem se nežno njegove rane bojeći se da mu ne izazovem bol." - Branislav NušićNušić je pisao i drame razrešavajući sukobe – etikom, patetikom ili – rodoljubljem, a pišući komedije razrešavao je sukobe – smehom koji deluje brže i istinitije od svih etičkih principa. Smeh deluje previše kao sunčeva svetlost. Kada se ima na umu koliko je bilo patnjiu Srbiji Nušićevog doba, a i u Nušićevom životu, onda se može videti koliko je Nušićev smeh bio i lek i samoodbrana i osećanje perspektive i akcija u patnji i superiornost u akciji...Ukratko – iako je proisticao iz istinskih ljudskih slabosti, Nušićev smeh je snagom svog čovekoljublja („Ja volim ljude...“) uzdizao i ljude iznad njihovih slabosti delujući kao katarza.

Akademija 28 zauzima važno mesto na gradskoj kulturnoj mapi, a bogastvom svojih sadržaja izlazi u susret različitim ukusima i starosnim dobima publike, kao i najraznovrsnijim potrebama umetnika, stvaralaca i izvođača, visoko se pozicionirajući u turističkoj ponudi Beograda.

DOBRODOŠLI U AKADEMIJU 28!

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter