79 € Neos Marmaras (10 noćenja + autobuski prevoz)!

Termin: 30.05!

400 DIN

Kupi

600 DIN

Vrednost

33%

Popust

200 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

6 kupljenih

  • Termini putovanja:
    30.05.2018.
  • Ponuda obuhvata:
    - kupon kojim se ostvaruje popust na letovanje u Neos Marmarisu (10 noćenja sa autobuskim prevozom)
  • Devizni deo 79 € se uplaćuje u agenciji
  • Pre kupovine kupona neophodno je kontaktirati agenciju i proveriti raspoloživost smeštajnih kapaciteta
  • Jedna osoba može kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za jednu osobu

Omniturs
Dragoslava Jovanovića 3,

011/3348-851,
011/3348-797
79 € Neos Marmaras (10 noćenja + autobuski prevoz)!

Uplatom u iznosu od 400 din dobijate kupon kojim ostvarujete pravo na popust na letovanje u Neos Marmarisu. Devizni deo od 79 € je potrebno uplatiti u agenciji. Neophodno je javiti se agenciji odmah nakon dobijanja kupona radi rezervacije mesta.
Neos  Marmaras je najveće turističko mesto na Halkidikiju koje se nalazi na zapadnoj strani poluostrva Sitonija, na udaljenosti od Soluna  oko 2,5 sata vožnje. Odlikuje se lepom peskovitom plažom, okružen borovom šumom, maslinjacima i vinogradima. Najpoznatija plaža Neos Marmarasa počinje sa južne strane mesta - van grada , i proteže se do Porto Carrasa, poznatog turističkog kompleksa, duga je preko 3 km, a po mnogima najlepša na Halkidikiju. Trgovi, šetalište uz more, luka, kapetanija, mnogobrojne taverne i radnje upotpunjuju ovaj grad koji živi preko cele godine.
PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma termina: iz Beograda u 17:00h, sa“Lastinog“ parkinga, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd-Nis (odlukom sekretarijata za saobraćaj gradske uprave o mestu polaska autobusa za  sve vanlinijske prevoze i turisticke polaske), a iz Niša u 20.15h  sa parkinga kod Tempa. Postoji mogućnost organizovanja transfera: iz Novog Sada, kao i iz Vrsca, Panceva i Zrenjanina.

Povratak iz Neos Marmarasa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu. Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema).

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datog termina: iz Beograda u 17.00h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke,sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
2-11.dan – Dolazak u Neos Marmaras u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranijeod 14:00).  Boravak na bazi Izabrane usluge. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.
12.dan – Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak autobusa za Beograd u dogovoreno vreme. Noćna vožnja uz pauze po potrebi.
13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.
ARANŽMAN OBUHVATA:

Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, autobuskiprevoz, usluge predstavnika agencije/inopartnera
organizatora smestaja i boravka.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti, fakultativne izlete,individualne
i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se
u toku puta ili boravka u vili.
BORAVIŠNA TAKSA:

Od  01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 5€ po smeštajnoj jedinici za ceo period boravka. Naplata se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta.

OPIS VILE HARIS:   /40°05'41.0"N  23°47'10.2"E/
Vila  HARIS nalazi se u širem centru Neos Marmarasa. Od mora je udaljena   oko 100 m, a od gradske plaže oko 850 metara. Vila Haris raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima I četvorokrevetnim apartmanima.
Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve ringle), frižiderom,kupatilom, TV-om, klima uredjajem (uz doplatu). Svaki studio i apartman ima terasu.U kući je dostupan Wi-Fi internet, ali agencija ne garantuje za kvalitet signala i postojanog rada.    
                    
 NAPOMENA:

 Pre uplate vaučera,obavezno proveriti raspoloživost kapaciteta!

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter