65 € Letovanje na Halkidikiju - Skala Furka (10 noćenja + autobuski prevoz)!

Termin: 30.05!

400 DIN

Kupi

600 DIN

Vrednost

33%

Popust

200 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

6 kupljenih

  • Termini putovanja:
    30.05.2018.
  • Ponuda obuhvata:
    - kupon kojim se ostvaruje popust na letovanje u Skala Furki (10 noćenja sa autobuskim prevozom)
  • Devizni deo 65 € se uplaćuje u agenciji
  • Pre kupovine kupona neophodno je kontaktirati agenciju i proveriti raspoloživost smeštajnih kapaciteta
  • Jedna osoba može kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za jednu osobu

Omniturs
Dragoslava Jovanovića 3,

011/3348-851,
011/3348-797
65 € Letovanje na Halkidikiju - Skala Furka (10 noćenja + autobuski prevoz)!

Uplatom u iznosu od 400 din dobijate kupon kojim ostvarujete pravo na popust na letovanje u Skala Furki. Devizni deo od 65 € je potrebno uplatiti u agenciji. Neophodno je javiti se agenciji odmah nakon dobijanja kupona radi rezervacije mesta.
Skala Furka se nalazi na 105km od Soluna na zapadnoj strani Kasandre. Mesto je poznato po širokoj, dugoj peščanoj plaži koja se prostire duž celog zaliva. U mestu se nalazi veliki broj prodavnica, marketi Masoutis i Arvanitidis, brojne poslastičarnice, taverne, ribarnica, pekare, kafei, barovi, suvenirnice, rent-a-car. U centru mesta se nalazi veliki trg-šetalište sa klupama. Mesto je idealno za one koji uživaju u šetnjama pošto je potpuno ravno. Mladi mogu naći provod u barovima koji se nalaze u samom centru.
AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije od datog termina: iz Beograda  u 17h , sa “ Lastinog “ parkinga, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd-Nis ( odlukom sekretarijata za saobracaj gradske uprave o mestu polaska autobusa za sve vanlinijske prevoze  i turisticke polaske), a iz Niša u  20:00h., sa parkinga kod Tempa. Postoji mogućnost organizovanja transfera  iz Novog Sada,  kao i  iz Vrsca , Panceva i Zrenjanina. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika, a za manji broj po dogovoru sa agencijom. Povratak iz Sivirija, Skala Furke, Nea Skionija i Lutre je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datog termina: iz Beograda u 17h.  Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.
  2-11.dan – Dolazak na Kasandru u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.
  12.dan – Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak autobusa za Beograd u dogovoreno vreme. Noćna vožnja uz pauze po potrebi.
  13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.
ARANŽMAN OBUHVATA:

Smestaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, autobuski prevoz,  usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti, fakultativne izlete, individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.
BORAVIŠNA TAKSA:

Od  01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 5€ po smeštajnoj jedinici za ceo period boravka. Naplata se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta.

OPIS VILE MARIOS:
- VILA MARIOS (40.006098, 23.384059) nalazi se na 250m od predivne plaže i nekih 500m od centra mesta. Plaža na koju se izlazi pravo od vile je svega par metara udaljena od plaže hotela Olympion Sunset 5* koji ima najbolju plažu u mestu. Vila je smeštena u velikom mediteranskom vrtu sa mnoštvom palmi i maslinovog drveta u kome se nalazi i zajednički roštilj. Vila nudi smeštaj u studijima koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, klima uređajem (doplata za korišćenje 5 eur po danu, plaća se na licu mesta) i TV-om. Vila ima WiFi pristup internetu. U sklopu objekta postoji i ostava za stvari koja je gostima na raspolaganju prvog i poslednjeg dana boravka. Vila je sa gornje strane magistrale.
Peškiri – NE; WiFi – DA; Parking – DA

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter