800g Curry piletine + Banana Halwa za dve osobe!

Indijski restoran Diwali Palace!

650 DIN

Kupi

2.500 DIN

Vrednost

74%

Popust

1.850 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

5 kupljenih

 • Kupon možete iskoristiti
  do 30.06.2018.
 • Ponuda obuhvata:
  800g Curry piletine
  - dva deserta (Banana Halwa)

 • Ponuda se odnosi na dve osobe
 • Neophodna je rezervacija unapred
 • Jedna osoba može kupiti više kupona

Indijski restoran Diwali Palace
Ljubićka 1b, Dušanovac

011/3446-235

www.diwali.rs

Radno vreme:
od utorka do nedelje, 12 - 24h
800g Curry piletine + Banana Halwa za dve osobe!

Nasuprot popularnom verovanju indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena da bi se u njoj uživalo. Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina.
 
Super Cena i indijski restoran Diwali Palace pripremili su za Vas ručak ili večeru za dvoje po promotivnoj ceni od 650 dinara.

Ponuda obuhvata:

- 800g Curry piletine (pikantno jelo sa svežim đumbirom,paradajzom,belim i crnim lukom,masala začinom i piletinom) 
- dva deserta (Banana Halwa)

Poznati po svojoj čudesnoj navici da svoje emocije izražavaju kroz ukusnu, začinjenu hranu živih boja, stanovnici Indije donose jela koja su vredna pažnje! Danas ne morate ići tako daleko da bi okusili pravu riznicu gastronomskih užitaka jer Vas mi vodimo u restoran tradicionalne indijske kuhinje "Diwali Palace"  u Beogradu.

Jela indijske kuhinje se spremaju brzo i lako, obiluju začinima, svežim povrćem i voćem. Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina. Nasuprot popularnom verovanju, indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena, da bi se u njoj uživalo. U želji da zadovolje ukuse svojih gostiju, u restoranu "Diwali Palace" nude mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika. Iskusno osoblje rado će vas upoznati sa osobinama i intenzitetom indijskih začina i asistirati u izboru vašeg obroka.

Zakoračite u mistični i autentični svet indijske kuhinje gde se hrana servira kao kulinarsko remek-delo. U restoranu Diwali Palace uživaćete u ukusima indijske kuhinje u elegantnom i intimnom ambijentu. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi.

Posetite Diwali Palace, i otkrijte mistični i autentični svet indijske kuhinje. Veoma ukusna indijska hrana biće Vam servirana kao kulinarsko remek-delo. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter