Pregled neuropsihijatra ili neurologa uz preporuku terapije!

Poliklinika Gracia Medika!

2.990 DIN

Kupi

5.000 DIN

Vrednost

40%

Popust

2.010 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

6 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 15.03.2017.
  • Ponuda obuhvata:
    - pregled neurologa ili neuropsihijatra sa preporukom terapije
  • Neophodna je najava unapred
  • Jedna osoba može kupiti više kupona
  • Jedan kupon važi za jednu osobu

Poliklinika Gracia Medika
Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka)

011/3285-140
011/3285-145
060/4414-350
060/4414-353

www.graciamedika.com


Radno vreme:
od ponedeljka do petka, 08 - 20h
subotom, 08.30 - 15h
Pregled neuropsihijatra ili neurologa uz preporuku terapije!

Ukoliko imate glavobolje, vrtoglavice, slabost, smetnju u govoru potrebno je da obavite neurološki pregled.

Neurolog specijalista ispituje funkcionalnost mozga, kičmene moždine, perifernih i centralnih nerava, sistema za koordinaciju, vrši procenu osnovnih psihičkih funkcija i opšti telesni pregled.

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga.

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter