Dečija predstava "Čarobna dolina"!

Dečija scena Akademije 28 na Savskom vencu!

250 DIN

Kupi

400 DIN

Vrednost

37%

Popust

150 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

18 kupljenih

  • Ponuda obuhvata:
    - predstavu:
    - "Čarobna dolina", 21.01.2017. u 17h

  • Neophodno je poneti odštampan kupon 
  • Jedna osoba može kupiti više kupona
  • Obavezno sa sobom poneti odštampani kupon
  • Mesta nisu numerisana
  • Jedna osoba može kupiti više kupona

Dečija scena Akademije 28
Nemanjina 28

011/3621-787
 
teatar
 
 
 
Dečija predstava "Čarobna dolina"!

 

Super Cena i Dečija scena Akademije 28 vode vas na dečije predstave "Čarobna dolina" po promotivnoj ceni od 250 dinara. Predstava se održava 21.01.2017. u 17h. Povedite svoje mališane na još jedno druženje sa njihovim omiljenim likovima iz bajki ili pak nekim novim drugarima iz sveta mašte i izmišljenih priča!

ČAROBNA DOLINA

Predstava „Čarobna dolina“ odigrava se na jednom čarobnom mestu gde se snovi ostvaruju, gde se tajne otkrivaju i nesebično daruju. Mila Vila i njen pomoćnik Cvetko, žive radosno u čarobnoj dolini i oni, sa svakim ko se nađe u njihovoj dolini, veselo dele svoja znanja, ljubav i radost. I zato „svako ko dođe u Čarobnu dolinu dobije neki dar, od koga postane bolji, lepši, srećniji“.

Ova priča, namenjena i deci i odraslima, je priča o ljubavi, o hrabrosti, dobroti i radosti. U predstavi se pojavljuje Mila Vila, pomoćnik Cvetko, Nevaljala Veca Cica, Ostareli Princ Zloćko, dva klovna- Srećko i Mićko. Nevaljala Cica, i Ostareli Princ Zloćko su se našli u Čarobnoj dolini, nevaljali, nervozni i namrgođeni. Cica je sebična i razmažena, hoće sve igračke samo za sebe, i da joj svi budu sluge. A Zloćko je pre vremena ostario zato što je zaboravio da se smeje i igra. On mrzi sve što je lepo i dobro, zabranjuje smeh, igru, poljupce, zagrljaje i sve što je lepo.

Kroz niz komičnih situacija Cica i Zloćko, uz pomoć dece, Mile Vile, Cvetka i dva klovna otkrivaju Magiju Dobrog Srca. Onda se neko zaljubljuje…

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter