Hirurško vađenje zuba!

Stomatološka ordinacija dr Todorović na Voždovcu!

4.500 DIN

Kupi

9.000 DIN

Vrednost

50%

Popust

4.500 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

12 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 30.05.2018.
  • Ponuda obuhvata:
    - hirurško vađenje zuba (impaktiranih umnjaka)
  • Obavezna je najava unapred
  • Jedna osoba može kupiti više kupona

Stomatološka ordinacija dr Todorović
Vojvode Vlahovića 1

064/ 424-6277

Radno vreme:
od ponedeljka do petka, 10 - 18h
subotom, na zakazivanje

Hirurško vađenje zuba!

 Ponuda obuhvata:

- hirurško vađenje zuba (impaktiranih umnjaka) 

​Svi volimo lepe, zdrave, bele zube i svršen osmeh. No ponekad ima problema koji mogu ugroziti željenu sliku. Da da, radi se onim zubima koje nažalost moramo izvaditi a to su najčešće umnjaci. Pri samoj pomisli na ovu radnju svakoga uhvati strah i bežimo od zubarske stolice, ali, ako dođete u stomatološka ordinaciju dr Todorović taj problem će biti rešen brzo i što je najvažnije bezbolno. Stoga ne očajavate i ne čekajte nego odmah idite i prepustite se rukama profesionalaca i nakon bezbolnog tretmana izađite bez problematičnog umanjaka.

Vađenje zuba je hirurški zahvat. Iako se u savremenoj stomatologiji nastoji sačuvati svaki zub, u ponekim situacijama ipak moramo pribeći vađenju zuba. Upaljeni zub je upalno žarište u organizmu i mikroorganizmi iz zuba mogu mogu naškoditi drugim organima (mozak, bubrezi, zglobovi i srce). Stoga problematični zub treba shvatiti kao ozbiljan problem kojeg treba rešiti što pre. Ako se brinete o vašim zubima brinete se o zdravlju celog organizma.

Novootvorena stomatološka ordinacija dr Todorović nalazi se u centru Voždovca (okretnica busa 26) ulica Vojvode Vlahovića 1. Ordinacija u saradnji sa najboljim zubotehničkim laboratorijama i uz primenu najnovije tehnologije i materijala, obezbeđuje da sa bezbolnim metodama dođete do Vašeg pre svega zdravog, a onda i blistavog osmeha. Vaš dr Todorovic Dragoljub-Draško.

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter