Trajno izbeljivanje zuba Opalescence gelom!

Arena Estetik Centar na Novom Beogradu!

990 DIN

2.500 DIN

Vrednost

60%

Popust

1.510 DIN

Vaša Ušteda

Preostalo vreme

10 kupljenih

  • Kupon možete iskoristiti
    do 15.12.2017.
  • Ponuda obuhvata:
    - izbeljivanje zuba Opalescence gelom
  • Jedna osoba može kupiti više kupona
  • Obavezna je najava unapred

Arena Estetik Centar
Antifašističke borbe 18, lokal 9, Novi Beograd

064/4040-450
011/3121-860

Radno vreme:
od ponedeljka do subote, 10 - 21h

Trajno izbeljivanje zuba Opalescence gelom!

Super Cena i Arena Estetik Centar, pripremili su za Vas popust na trajno izbeljivanje zuba Opalescence gelovima sa lampom koja aktivira gel!

Izaberite opciju:

- izbeljivanje zuba Opalescence gelovima - 2 tretmana od 20 min u jednom dolasku
- izbeljivanje zuba Opalescence gelovima - 3 tretmana po 15 min u jednom dolasku
- izbeljivanje zuba Opalescence gelovima - 6 tretmana po 15 min u dva dolaska
 
Svetlosna metoda izbeljivanja za razliku od drugih izbeljuje zube trenutno, nema nikakvih posledica, ne prouzrokuje nikakva ostecenja i pruža najbolje moguće rezultate. Lasersko beljenje zuba je revolucionarna tehnologija u izbeljivanju zuba koja je potpuno bezbedna,sigurna i efikasna.
 
Ovaj sistem za izbeljivanje koristi dva jednostavna elementa: GEL I SVETLOST. Koristi se plava laserska hladna svetlost, ne vrši se grejanje niti struganje Vaših zuba, te se time ne smanjuje njihova prirodna zaštita. Hladna svetlost je specijalno dizajnirana lampa koja obasjava zube plavim svetlom. Ona radi u tandemu sa gelom da bi se ubrzao proces izbeljivanja. Svetlo je klinički dokazano i bezbedno za zubnu gleđ, kao i za gingivu (desni) i druga meka tkiva. Emituje praktično bez grejanja i nema štetne UV (ultravioletne) svetosti. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli gornju i donju liniju zuba, čime se u isto vreme postiže prirodan i jedinstven rezultat.
 
Svetlo se koristi u kombinaciji sa patentiranim gelom za izbeljivanje koji je neškodljiv po pacijenta a daje maksimalne rezultate. Gel je posebno napravljen da reaguje na plavu svetlost lampe, kada postaje aktivan i ubrzava proces izbeljivanja, čime se postižu neverovatni rezultati za manje jednog sata. Efekti beljenja vidljivi su čak i do nekoliko godina!
 

Copyright 2015 Super Cena Web Craft

Pratite nas
Super Cena Google+ Nalog Super Cena Facebook Fan Page Super Cena Twitter