POPUSTI

  • Gastroskopija sa anestezijom

Gastroskopija sa anestezijom


Stara cena: 17000 din

Cena: 15000 din

Ušteda: 2000 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Gastroskopija sa anestezijom - Pregled profesora Lukačevića

Gastroskopiju sa anestezijom za 15.000 rsd

Gastroskopija je endoskopski pregled gornjih delova organa za varenje. Pregled je minimalno invazivan i bezbolan.Aparat kojim se obavlja pregled se zove gastroskop, a sastoji se od dugačke, savitljive sonde koja na vrhu ima kameru.

 

Instrument kojim se obavlja pregled naziva se kolonoskop i on ima sistem sočiva, kameru i izvor svetla koji omogućavaju da se unutrašnjost creva vidi kao slika na video monitoru.

Gastroskopija nije bolan, ali je neprijatan pregled. Ona se može raditi u lokalnoj anesteziji kada se samo naprska sprej sa lokalnim anestetikom ili u kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji kada pacijent spava tokom pregleda.Tokom kratkotrajne opšte anestezije prilikom gastroskopije pacijent spontano diše, a anesteziolog, lekovima koji se daju venskim putem, pacijenta uvodi u stanje sna tj kratkotrajnu anesteziju koja pacijentu obezbedjuje konfor tokom pregleda. Gastroskopijau proseku traje 15-30min zavisno od toga da li je samo dijagnostička ili je potrebno spovesti i neku intervenciju.

Tokom gastroskopije se uzima isečak tkiva koji nam pomaže da postavimo tačnu dijagnozu, a ukoliko je potrebno tokom pregleda se mogu skinuti polipi, izvaditi strano telo ili zaustaviti krvarenje. Sve vreme pregleda ono što kamera snima se prati na monitoru,a sam pacijent posle pregleda dobija video zapis ili fotografije.Poželjno je da imate pratioca na pregledu naročito ako je pregled radjen u anesteziji a2h posle pregleda možete započeti unos rashladjene hrane i napitaka.

Detalji o firmi


Gracia Medika

Preuzmi cenovnik

011/3285-140, 011/3285-145, 060/441-43-50, 064/441-43-53

Koče Popovića 7, Centar

Radno vreme: pon-pet: 8-21h, sub: 9-15h, ned: Ne radi


U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…).

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

www.super-cena.rs
ponuda@super-cena.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 112032720
 © 2013 super-cena.rs

 


Pratite nas


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- ODŠTAMPAJTE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Super Cena.rs je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....

Portal Super-Cena.rs funkcioniše po principu grupne kupovine, gde mi za vas ugovaramo uslugu ili proizvod po super ceni sa popustom od 40% do 90%. Na vama je da sledite nekoliko koraka, kako bi uživali u ovim popustima koje smo mi obezbedili samo za vas.....