ПоделиBesplatni kuponi: Jedini kuponi bez registracije i prethodne uplate. Ponudu plaćate na mestu pružanja usluge (salonu, klinici, laboratoriji, ordinaciji, itd...) - Preuzmi Besplatan kupon i ostvari popust!! - SAMO JEDAN KLIK DO BESPLATNOG KUPONA

 • PRAG - 2 noćenja sa doručkom, hotelski smeštaj

PRAG - 2 noćenja sa doručkom, hotelski smeštaj


Cena: 0 din

Neverovatan popust

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


RASPRODATO

 

POPUST NA PUTOVANJE

Termini

Cena aranžmana

16.01 - 20.01.2020.

65 € + 320 din

30.01 - 03.01.2020.

65 € + 320 din

14.02 - 18.02.2020. 

65 € + 320 din

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (četvrtak/petak) BEOGRAD – MAĐARSKA - SLOVAČKA Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice u 19:00 hi vožnja ka Novom Sadu. Polazak iz Novog Sada u 20:30h, sa parkinga kod “Lokomotive”. Lagana vožnja prema granici sa Mađarskom uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 

2. dan (petak/subota) PRAG - HRADČANI Odlazak na razgledanje Hradčana, bez ulaska, uz pratnju stručnog vodiča. Najtoplije preporučujemo udobnu obuću jer, srce starog Praga obilazimo pešice. Prolazimo pored Strahovskog manastira u kom je čuvena biblioteka, prelepe Loretanske crkve, Praškog dvorca Hrad, ući ćemo u katedralu Sv. Vita, stare kraljevske palate, bazilike Sv. Đorđa i po izlasku iz zidina videti Prag kao na dlanu. Lagano ćemo otići do Karlovog mosta da pri samom početku mosta bacimo pogled na našu ambasadu a zatim se upoznamo sa statuama Karlovog mosta. Tu, na sredini mosta pridružićemo se milionima turista i zamisliti želju zagledani u Vltavu, a onda nastaviti prema starom jezgru Praga i do Staromestskih namesti sa čuvenim astronomskim satom Orloj. Slobodno vreme za individualna razgledanja i šetnju. Preporučujemo i fakultativni odlazak na vožnju brodom po Vltavi. U popodnevnim satima smeštaj u hotel i kraći odmor od puta a zatim zajednički odlazak do centra sa pratiocem grupe. Noćenje.

3. dan (subota/nedelja) PRAG – DREZDEN (fakultativno) Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska do bajkovitog Drezdena, grada podignutog iz pepela čije su znamenitosti ponovo izgradjene u retro stilu. Opera Semper koja ponosito krasi Theaterplatz, Palata Zwinger koja će Vas vratiti u vreme vladara Alberta Jakog. Bogorodičina protestantska crkva i Dvorska rimokatolička crkva, koje su se vekovima borile za prestiž medju hrišćanskim vernicima. Priča o Carskoj palati… Slobodno vreme iskoristite za odličan šoping ili šetnju po centru grada do povratka za Prag. Slobodno vreme u Pragu. Noćenje.

4. dan (nedelja/ponedeljak) PRAG – KARLOVE VARI (fakultativno) Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme u toku kojeg preporučujemo fakultativni odlazak do Karlovih Vari – najlepše srednjeevropske banje. Srednjovekovno mesto koje je otkrio lično kralj Karlo IV, a njegovom lepotom očarani su bili i filmski radnici, koji su ovde snimali film o Džems Bondu. Savršena art nuovo arhitektura ostaviće vas bez daha dok budete šetali Dvoržakovom baštom, obilazili kolonade i izvore, ili peli se na neki od brojnih vidikovaca. Poseban utisak na Vas ostaviće katolička crkva Marije Magdalene i Ruska pravoslavna crkva Sv.apostola Petra i Pavla. Slobodno vreme iskoristite u nekom od brojnih restorana da probate čuvenu Beherovku – zaštitni znak ovog mesta. Povratak u Prag. Okupljanje grupe i polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovačke i Madjarske...

5. dan (ponedeljak/utorak) SLOVAČKA – MAĐARSKA - BEOGRAD Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima.

USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

USLOVI PLAĆANJA: 

• 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT. • PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice). • ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • * prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) navedenim relacijama
 • *smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u hotelu 3* u 1/2, 1/2+1 standardnim sobama.
 • * obilaske prema programu (Prag – panorama grada)
 • * troškove organizacije i vođstva puta
 • * usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • * putno osiguranje u iznosu od 1€ po osobi/ dnevno (17-71g), 0,5€ (0,6 – 16,99 g), 2€ (71-84g). Suma osiguranja 30.000€
 • * ulaznice i fakultativne izlete
 • * individualne troškove 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA: 

 • * izlet za Karlove Vari - 25€ / deca 15€
 • * izlet za Drezden - 30€ / deca 20€
 • * krstarenje Vltavom 1 sat - 15€ / deca 10€

OPISI HOTELA:

 • Hotel Globus 3* - http://www.hotel-globus.cz/en/ Nalazi se na liniji gradskog prevoza. Ima 156 soba, restoran i bar. Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Hotel BW Amedia 3* - www.bestwestern-ce.com/amediaprahaNalazi se na liniji gradskog prevoza. Ima 192 sobe, restoran i bar.Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Hotel Krystal 3* - http://www.prague-hotel-krystal.cz/ Nalazi se na liniji gradskog prevoza. Ima 374 sobe, restoran i bar.Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Hotel Albion 3* - http://albionhotel.cz/ Nalazi se oko 6 km od centra. Hotel ima 290 soba, restoran i bar. Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Olympik 4* - http://www.olympik.cz/ Nalazi se oko 5km od centra. Hotel ima 306 soba, restoran i bar.Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Olympik Tristar 3* - http://www.olympik.cz/ Nalazi se oko 5km od centra. Hotel ima 280 soba, restoran i bar. Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Hotel A&O 3*- https://www.aohostels.com/en/prague/prag-metro-strizkov/ Nalazi se na 5min od stanice Strizkov i samo 15 minuta vožnje metroom do centra grada. Hotel ima restoran , bar, wifi. Svakasobaimatus/WC, fen za kosu, wi fi. Treći ležaj je u sklopu kreveta na sprat, metalne konstrukcije.
 • Fortuna City 3* - http://www.hotelfortunacityprague.com/ Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
 • Fortuna West 3* - http://www.hotelfortunawestprague.com/ Nalazi se u blizini tramvajske stanice koja vodi do centra grada. Hotel ima restoran i bar. Svaka soba ima tus/WC, TV, telefon.
 • Hotel Top 4* - http://www.tophotel.cz/ Nalazi se oko 9km od centra. Hotel ima 810 soba, restoran, bar, zatvoreni bazen. Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Hotel Juno 3* - http://www.hoteljuno.cz/uvod Nalazi se oko 12min voznje do centra. Hotel ima 258 soba i restoran. Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Hotel Praga 1885 4* www.praga1885.cz  Hotel se nalazi na oko 15min od centra. Hotel ima 42 sobe i restoran. Svakasobaimatus/WC, TV, telefon.
 • Hotel Mondeo 3* http://www.mondeoprague.cz/ Hotel se nalazi na oko 11km od centra. Hotel Mondeo je mali porodičan hotel u mirnom delu grada i ima restoran, bar i baštu.. Svakasobaimatus/WC, TV.
 • Hotel Imos 3* http://www.hotel-imos.com/en/ Hotel se nalazi na oko 13km od centra grada. Hotel je lociran u mirnom delu grada i ima restoran i bar. Svakasobaimatus/WC, TV, telefon, wi fi.
 • Hotel A&O RHEA 3*- https://www.aohostels.com/en/prague/praha-rhea/Nalazi se na 20min vožnje tramvajem do centra grada. Hotel ima restoran , bar, wifi. Svakasobaimatus/WC, TV. Hotel je kompletno renoviran. Treći ležaj je u sklopu kreveta na sprat, metalne konstrukcije.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 80% OD CENE ARANŽMANA

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon možete iskoristiti odmah po preuzimanju.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Oktopod travel

Bojanska 7

Danas je "Oktopod" moderna  agencija sa tri poslovnice u Beogradu i po jednom poslovnicom u Nišu, Novom Sadu, Šapcu, Kragujevcu, Loznici i Kruševcu. “Oktopod” je iskusan i pouzdan organizator putovanaja u zemlji i inostranstvu. Naš tim čini više od 35 zaposlenih, kvalifikovanih radnika sa višegodišnjim iskustvom u turizmu (menadžeri, ekonomisti za turizam, referenti saobraćaja, komercijalisti, profesionalni vozači, referenti prodaje, iskusni pratioci grupa...).

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

www.super-cena.rs
ponuda@super-cena.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 109566610
 © 2013 super-cena.rs
 

Pratite nas


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- ODŠTAMPAJTE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Super Cena.rs je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....

Portal Super-Cena.rs funkcioniše po principu grupne kupovine, gde mi za vas ugovaramo uslugu ili proizvod po super ceni sa popustom od 40% do 90%. Na vama je da sledite nekoliko koraka, kako bi uživali u ovim popustima koje smo mi obezbedili samo za vas.....