Подели

Zakazimi.rs


Besplatni kuponi: Jedini kuponi bez registracije i prethodne uplate. Ponudu plaćate na mestu pružanja usluge (salonu, klinici, laboratoriji, ordinaciji, itd...) - Preuzmi Besplatan kupon i ostvari popust!! - SAMO JEDAN KLIK DO BESPLATNOG KUPONA

  • Trajno lasersko izbeljivanje zuba gelom Medium Dent, Popusti

Trajno lasersko izbeljivanje zuba gelom Medium Dent, Popusti


Stara cena: 4000 din

Cena: 1200 din

Ušteda: 2800 din

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


Trajno lasersko izbeljivanje zuba gelom Medium Dent, Popusti

Ponuda obuhvata:

  • Trajno lasersko izbeljivanje zuba „Medium Dent“ u trajanju od 3 časa nanošenjem gela za beljenje 3 puta

 

Postoji mnogo razloga zbog kojih zubi gube belinu i postaju žuti i neprivlačni. Prebojenost zuba može nastati dejstvom loših navika (pušenje, konzumiranje kafe, čaja,coca-cole, vina i dr.), kao i usled fiziološkog starenja. Da bi se uklonula prebojenost od kafe, pica, cigareta… Mi imamo rešenje za vas!

Kozmetički salon IN DERMA vam pruža  mogućnost da na duži period vaši zubi budu belji za nekoliko nijansi, metodom izbeljivanja zuba! Tretman je potpuno bezbedan kako za zube tako i za vašu gingivu. Rezultati tretmana su vidljivi odmah.

Kako lasersko izbeljivanje zuba gelom deluje?

Laserska metoda izbeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda , izbeljuje zube najbrže najdelotvornije i najdugotrajnije. Laser deluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa nascentne atome kiseonika. Izbeljuju se isključivo prirodni zubi i radi se linija osmeha.

Veštacki zubi, krunice i plombe i zubi koji nemaju živac ne mogu se izbeliti. Kontraindikacije su preosetljivost desni i sklonost paradontozi.

Laserska, odnosno svetlosna metoda izbeljivanja gelom, za razliku od drugih metoda, izbeljuje zube trenutno, nema nikakve posledice, ne prouzrokuje nikakva ostećenja i pruža najbolje moguće rezultate . Ovom metodom se podjednako izbeljuju zubi obe vilice, Laser deluje u kombinaciji sa specijalno patentiranim gelom, koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa nascentne atome kiseonika. U zavisnosti od ozbiljnosti mrlja, izbeljivanje laserom će izbeliti i najtamnije površine i to do 12 nijansi.

Neka zablista vaš biserni osmeh!

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Kupon možete iskoristiti odmah po preuzimanju.

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Detalji o firmi


Kozmetički salon In Derma

Dušana Vukasovića 56b

Radno vreme: uto-pet: 12-20h, sub-ned: 10-16h

Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u njihovoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac. Osnovna delatnost našeg salona je veliki broj estetsko-kozmetičkih usluga neophodnih savremenim muškarcima i ženama svih uzrasta.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

www.super-cena.rs
ponuda@super-cena.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 109566610
 © 2013 super-cena.rs
 

Pratite nas


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- ODŠTAMPAJTE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Super Cena.rs je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....

Portal Super-Cena.rs funkcioniše po principu grupne kupovine, gde mi za vas ugovaramo uslugu ili proizvod po super ceni sa popustom od 40% do 90%. Na vama je da sledite nekoliko koraka, kako bi uživali u ovim popustima koje smo mi obezbedili samo za vas.....