Подели

POPUSTI-AKCIJE-BESPLATNI KUPONI


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI - BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- NA MESTU KORIŠĆENJA USLUGE, NA TELEFONU POKAZATI KUPON. PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...

*Sve rezervisane besplatne kupone možete preuzeti na vašem profilu, klikom na vaše ime i prezime, u delu "Moji kuponi / Besplatni kuponi" - *Ponudu plaćaš na metu pružanja usluge (salonu, klinici, laboratoriji, ordinaciji, itd...) - 066 54 208 09

  • Popravka zuba belom plombom ili zamena sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca+poliranje zuba ili zalivanje fisura kod dece - Izaberite jednu stomatološku uslugu za samo 390 din!

Popravka zuba belom plombom ili zamena sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca+poliranje zuba ili zalivanje fisura kod dece - Izaberite jednu stomatološku uslugu za samo 390 din!


Cena: 0,00 din

Neverovatan popust

Podelite ovu ponudu:

Preuzmite besplatan kupon sa vašeg naloga

Opis ponude


Ponuda je istekla

Usluge:

1. ULTRAZVUCNO UKLANJANJE KAMENCA+POLIRANJE

Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca je potpuno bezbolna metoda uklanjanja tvrdih naslaga sa zuba koje se ne mogu ukloniti običnim pranjem zuba četkicom. Postupak je brz i efikasan i potrebno je da se obavlja redovno kako bi zubi ostali lepi i zdravi. Nakon ultrazvučnog uklanjanja kamenca vrši se poliranje zuba pastama kako bi površina zuba postala čista, glatka i manje podložna stvaranju kamenca. Poliranje zuba se vrši upotrebom specijalne abrazivne paste i rotirajuće četkice nakon čega zubi postaju 3-4 nijanse belji a pritom ne nastaju nikakva oštećenja zubne gleđi. Na ovaj način se uklanjanjaju razne diskoloracije i mrlje sa površine zuba, zaostale i mekše zubne naslage čime se sprečava taloženje bakterija i štite zubi od karijesa i neprijatnih oboljenja desni.

2. POPRAVKA ZUBA (mali karijes)

Popravka zuba neophodna je kada nastane neki problem na zubima. Ako vam se javi oštar bol u zubima verovatno je u pitanju karijes koji mora da se leči inače će u protivnom trajno da ošteti zube. Nelečeni karijes dovodi i do ispadanja zuba. Bol u zubima može da se javi sam od sebe, na dodir ili čak na promene toplo hladno. Ako prilikom unosa hrane ili pića osetite bol u zubima, verovatno je u pitanju pokvaren zub. Tada odmah morate kod zubara kako bi se pristupilo lečenju. Pokvareni zubi nisu samo estatski problem već mogu da izazovu mnoge druge bolesti. Popravka zuba obavlja se uz pomoć lokalne anestezije najčešće kratko traje i što je najvažnije, bezbolna je. Kada se karijes ukloni postavlja se plomba. Kada se popravi zub nanosi se plomba koja se prilagođava boji zuba. Plombe se izrađuju od veoma kvalitetnih materijala koji su dugotrajni i koji vremenom ne menjaju boju. Karijes je jedno od najčešćih oboljenja zuba i ukoliko se ne otklonina vreme može se iskomplikovati.

3. ZALIVANJE FISURA KOD DECE

Zalivanje fisura je potpuno bezbolna intervencija, koja traje samo nekoliko minuta, i sprovodi se na sledeći način:

1. temeljno se očiste grizne površine sa rotirajućom četkicom i pastom

2. fisure i jamice se premažu slabim kiselim rastvorom koji omogućuje da se materijal za zalivanje prilepi uz zub

3. pomenuti rastvor sa grizne površine se spere i zub se osuši

4. konačno, nanosi se masa za zalivanje koja se stvrdnjava specijalnim svetlosnim izvorom.

Zalivači se dobro retiniraju i dugo zadržavaju na griznim površinama zuba, sprečavajući pojavu karijesa. Pri redovnim kontrolnim stomatološkim pregledima se uočava da li je eventualno potrebno dopuniti zalivač u nekoj fisurici ili jamici.

4. ZAMENA SIVE PLOMBE BELOM (zamena jednopovršinske plombe)

Zamena dotrajale amalgamske (sive) plombe belom plombom (jednopovršinska) - sprečava nastanak sekundarnog karijesa, pojavu infekcije i bola u ustima, a samim tim prolepšava narušeni estetski izgled i poboljšavate zdravlje usta.

 

Pravila i uslovi korišćenja kupona


> Jedan kupon važi za jednu osobu

> Možete preuzeti više kupona

> Broj telefona za zakazivanje nalazi se na kuponu.

> Na mestu korišćenja usluge na telefonu pokazati kupon

> Kupon se dostavlja e-mailom. Sve rezervisane besplatne

kupone možete videti i na vašem profilu, klikom na vaše ime

i prezime, u delu "Moji kuponi"

> Kupon važi od trenutka preuzimanja. Neophodno je zakazivanje.

> Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je

blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

> Ponuda obuhvata: Popravka zuba belom plombom ili zamena sive plombe belom ili ultrazvučno uklanjanje kamenca+poliranje zuba ili zalivanje fisura kod dece - Izaberite jednu stomatološku uslugu za samo 390 din! 

> Kupon važi za jednu osobu

Jedna osoba može kupiti više kupona

> Radno vreme: 

ponedeljak, sreda i cetvrtalk od 9h do 16h

utorak i petak 10h do 20h

Detalji o firmi


Kruna Dent


U radu koristimo samo najkvalitetnije materijale. Kvalitet naših radova je naša najbolja preporuka. Stomatološka ordinacija Kruna Dent je opremljena savremenim aparatima. Od momenta kada prvi put pređete naš prag budite sigurni da ste na putu potpunog oporavka i trajnog rešavanja svih zubnih problema.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

www.super-cena.rs
ponuda@super-cena.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 109566610
 © 2013 super-cena.rs
 

Newsletter

Prijavite se za najpovoljnije i najnovije ponude!


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- ODŠTAMPAJTE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Super Cena.rs je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....

Portal Super-Cena.rs funkcioniše po principu grupne kupovine, gde mi za vas ugovaramo uslugu ili proizvod po super ceni sa popustom od 40% do 90%. Na vama je da sledite nekoliko koraka, kako bi uživali u ovim popustima koje smo mi obezbedili samo za vas.....