POPUSTI

  • LETOVANJE NA  SICILIJI 2024. Akcija

LETOVANJE NA SICILIJI 2024. Akcija


Cena: 0 din

Neverovatan popust

Podelite ovu ponudu:

Opis ponude


LETOVANJE NA  SICILIJI 2024.Akcija

  Autobusom 13 dana / 8 noćenja

ETA TOURS d.o.o.

Beograd, Srbija, Obilićev Venac 18-20 City Passage, lokal 6.9

Tel . (+381) 11 3285-717, 3282-905

Fax (+381) 11 3282-905 

www.etaturs.rs

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan / BEOGRAD –  Polazak iz Beograda sa parkinga Sava centra. Sastanak u 16:30h, polazak u 17:00h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

 

 2. dan / RIM

Dolazak u prestonicu Italije - večni Rim. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme uz mogućnost organizovanja fakultativne poslepodnevne šetnje upoznajmo Rim sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Piazza Venezia... Individualni povratak u hotel. Noćenje.

 3. dan / RIM – ANTIČKI RIM

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost fakultativnog izleta Antički Rim (bez ulaska na lokalitete)- Sinonim za  Colosseum “teatar flavijevaca”  su svakako gladijatorske borbe, ali Colosseum koji je počeo da gradi Vespazijan 72 god. je mnogo više od toga. U šetnji sa lokalnim vodicem obilazimo antičke forume I uz lepu priču ćete se vratititi vekovima unazad. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Siciliju.  Noćna vožnja kroz Italiju.

 

4. dan / SICILIJA  

U jutarnjim časovima dolazak u luku Villa San Giovanni. Vožnja trajektom do Messine. Dolazak na Siciliju u jutarnjim  časovima. Smeštaj u izabrani hotel. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...Noćenje.

 

5.dan / SICILIJA-SIRAKUZA 

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta u  jedan od najlepših gradova Sicilije,-SIRAKUZU, izgradjen na najmanjem ostrvu u sklopu Sicilije i poznatog pod nazivom – beli biser Jonskog mora. Nakon sat i po vožnje autoputem, dolazak u Sirakuzu. Barokni grad koga su osnovali grci u 8 v.pne. uglavnom je poznat po čuvenom matematičaru Arhimedu koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Pešačko razgledanje grada sa lokalnim vodičem:  Arhimedov trg, Apolonov hram, Katedrala, crkva Sv. Lucije. fontana Aretuze… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

6.dan / SICILIJA

Doručak. Slobodan dan za kupanje i sunčanje. Noćenje.

 

 

 

7.dan / SICILIJA – PALERMO - MONREALE 

Doručak.  Celodnevni fakultativni izlet u najveći glavni grad Sicilije-PALERMO. Vožnja kroz srce ostrva, kroz maslinjake i plantaže crvenih pomorandži. Po dolasku u Palermo panoramsko razgledanje grada: trgovi Quattro Canti, Pretoria, Risorgimento, Marina, Pozorišta… Slobodno vreme za individualna razgledanja. U poslepodnevnom razgledanju posećuje se katedrala posvećena sveticama zaštitnicama grada kao i katedrala u Monrealu ukrašena mozaicima. Povratak u hotel. Noćenje.

 

8.dan / SICILIJA - ETNA - KATANIJA

Doručak. Fakultativni izlet na vulkan ETNU. Simbol i zaštitni znak Sicilije. Vožnja kroz vinograde i živopisne predele podnožja Etne. Odlazak do visine od 1900 m, degustacija lokalnih domaćih proizvoda (vino, rakija, med…). Slobodno vreme za individualnu šetnju oko kratera nastalih pre 100 god. U povratku obilazak Katanije, drugi po veličini grad na Siciliji i najveći ekonomski centar ostrva… Panoramsko razgledanje grada:  Vila Belini, rimski amfiteatar, kvart grada pod zaštitom UNESCO-a, tvrdjava Ursino, trg Duomo, , ulice Corso Italia i Etnea, palata Biskari, panorama luke i dela grada poznatog pod nazivom Ćiminjere, kraće slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

9.dan / SICILIJA- TAORMINA

Doručak. Slobodno vreme za kupanje I sunčanje.  U poslepodnevnim časovima fakultativna poseta najposećenijem turističkom centru Sicilije. Grad Taormina se nalazi na istočnoj strani ostrva i najpoznatije je letovalište na Siciliji. Ima predivan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Taormina je poznata po svom letnjem filmskom i muzičkom festivalu koji se održava u antičkom amfiteatru tokom letnje sezone. Iz razloga što je Taormina na brdu (300 m nadmorska visina), do podnožja gde se nalaze plaže dolazi se žičarom koja radi tokom celog dana. Do Taormine se stiže autobusom, vožnja žičarom do Porta Mesine i slobodno vreme za šetnju glavnom ulicom Corso Umberto. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

 

10.dan / SICILIJA - SICILIJANSKA SELA - NAPULJ

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili poludnevni fakultativni izlet u SICILIJANSKA SELA. Poseta tipičnim Sicilijanskim mestima Forca d’Agro i Savoka, poznatim kao scenografija za snimanje filmskog serijala “Kum”. Upoznavanje sa lokalnom tradicijom i običajima na Siciliji u autentičnom ambijentu. Obilazak crkve S. Lućije i čuvenom baru Viteli u kojem je Al Paćino snimao legendarne scene u filmu Kum. Nastavak putovanja ka Messini , gradu koji zovu vrata Sicilije. Ukrcavanje na trajekt. Nastavak putovanja prema Napulju. Noćna vožnja kroz Italiju.

 

11.dan / - NAPULJ

Dolazak u Napulj u jutarnjim časovima, rodno mesto čuvenog Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a. Panoramsko razgledanje grada : Piazza Garibaldi, Piazza Municipio, Kraljevska palata, gradska kuća, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Pompeju. Ovaj grad je bio najveći i najbogatiji trgovački centar u antičkom periodu, potpuno je uništen u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Tokom razgledanja obići ćemo ulice na kojima su se nekada nalazili forumi, prodavnice, hramovi… Povratak u Napulj. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 

 12.dan / NAPULJ-KAPRI

Doručak. Napuštanje hotelskih soba I pakovanje stvari u autobus. Slovodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet na ostrvo KAPRI. Zašto predlažemo da posetite ostrvo Kapri? Čuven po svojim lepotama od 19. veka počeo je da mami književnike slikare i druge umetnike. A od 20. veka ovo ostrvo je počelo da privlači i svetski džet set. Doživite i Vi ovo čudesno ostrvo svojim čulima … Polazak iz luke i nakon polučasovne vožnje brodom stižemo do ostrva. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije, danas mondensko letovalište. Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa,poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi Avgustin I njegov naslednik Tiberije imali svoje vile. Obilazak mesta Kapri:  Mala luka, prelepe plaže, restorani… Slobodno vreme za kupanje i uživanje na ostrvu. Povratak u Napulj. Nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

 

13. dan / BEOGRAD – Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. ( Kraj usluga )

 

 

Cene su izražene u Eur po osobi na bazi paket aranžmana

 

Termin

01.07.

13.07.

16.07.

28.07.

05.08.

17.08.

25.08.

06.09.

Usluga/noćenje

BB/ 8

BB/ 8

BB/ 8

BB/ 8

HOTEL LA RIVA 3*

Redovna cena

569

/

/

/

CENA UZ KUPON

479

/

/

/

HOTEL LA PIRAMIDE 3*

Redovna cena

599

619

/

639

CENA UZ KUPON

519

539

/

559

HOTEL KINGS HOUSE 4*

Redovna cena

/

619

659

639

CENA UZ KUPON

/

539

579

559

 

 

 

 

 

Način plaćanja:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica  NLB Komercijalne banke mogućnost plaćanja na šest rata bez kamate.

- Odloženo plaćanje: 50%  prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 20-og u mesecu, dospeće poslednje rate 20.11.2024.

- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a.

 

Popusti za decu u sobi sa roditeljima:

 -deca do 2.99 god. plaćaju  samo prevoz 60eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle osobe)

- deca od 2.99-12.99 godina u pratnji dve odrasle osobe, u sobi sa roditeljima; ostvaruju po 25% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)

- deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

Detalji o firmi


Eta Tours - Turistička agencija

OBILIĆEV VENAC 18-20, TC CITY PASSAGE, 4 SPRAT, LOKAL 6.09

https://www.etaturs.rs

etatoursbg@gmail.com; etaturs@eunet.rs; 011/3285-717; 011/3282-905

Radno vreme: radnim danima 10.00- 19.00h - subotom 10.00-15:00h, nedeljom ne radimo.

Turistička Agencija Eta Turs osnovana je 1992. godine i egzistira do današnjih dana, unapređujući svoje poslovanje. Činjenica da postojimo toliki niz godina kao i da smo porodično preduzeće garantuju našim korisnicima preko potrebnu sigurnost i poverenje da Vam organizujemo odmor po visokim standardima.
Pored domaćih destinacija specijalizovali smo se za destinacije u Grčkoj na čijem tržištu smo prepoznatljivi po kvalitetu i efikasnosti.
Agencija Eta Turs poseduje i svoje autobuse visoke turističke klase, sa ljubaznim osobljem koje će se potruditi da svako Vaše putovanje učine što prijatnijim.
Vidovi prevoza koje Vam obezbeđujemo do ponuđenih destinacija su autobski ili avio, kao i mogućnost individualnog prevoza. Mogućnost individualnih putovanja u celom svetu, u saradnji sa vodećim svetskim turoperaterom Dertour, zaokružuje ponudu za svakog klijenta.
Naš avio šalter će Vam obezbediti avio kartu za željenu destinaciju svuda u svetu po najpovoljnijim cenama.

SVE PONUDE OVOG PONUĐAČA

www.super-cena.rs
ponuda@super-cena.rs
066 54 20 809
Pon-sub: 09:00 do 17:00 časova
PIB: 112032720
 © 2013 super-cena.rs

 

Pratite nas


POPUSTI, AKCIJE, KUPONI -- BEZ PLAĆANJA UNAPRED -- ODŠTAMPAJTE BESPLATAN KUPON, PLATITE NA LICU MESTA I OSTVARITE POPUST...


Super Cena.rs je portal za grupnu kupovinu koji vam omogućava kupovinu proizvoda i usluga po veoma sniženim cenama.Ovaj portal štedi vaš novac i vreme, tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po super ceni brzo i lako stignu do vas....

Portal Super-Cena.rs funkcioniše po principu grupne kupovine, gde mi za vas ugovaramo uslugu ili proizvod po super ceni sa popustom od 40% do 90%. Na vama je da sledite nekoliko koraka, kako bi uživali u ovim popustima koje smo mi obezbedili samo za vas.....